top of page
logo Poppop_edited.png

Wie zijn we en wat brengen we.

PoPPOP Producties en Koortzz artiestenbureau wil puur en toegankelijk theater op de planken zetten met sterke acteurs, een helder verhaal met een mooie dosering luchtigheid. Het kiest voor verhalen die het midden houden tussen comedystijl en theatraliteit. Een verhaal waarin de acteur ook een stukje van zichzelf terugvindt en de dialoog met het publiek kan aangaan. Het wil thema's als druk, stress, geluk, het glazen plafond en andere actuele thema's in de verf zetten en er een theatraal licht op werpen. 

Daarnaast geeft het ook zijn expertise in de vorm van regie en coaching aan producties, lezingen of sprekers die graag hun VERHAAL helder naar hun publiek willen brengen.

 

PoPPOP en Koortzz...
Na de succesvolle producties ‘Moi Non plus’(2013) Ann Ceurvels en ianka Fleerackers en ‘237 redenen voor Seks’(2015) Hans Van Cauwenberghe en Axel Daeseleire werd er besloten om de samenwerking te consolideren en elk seizoen een PoPPOP productie op de planken te zetten. 

Zo werden ‘Doek!’(2018) Katelijne Verbeke en Daan Hugaert en ‘237 redenen om Door te gaan’ (2018) Hans Van Cauwenberghe en Axel Daeseleire gerealiseerd.
In januari 2020 ging de ijzersterke theatercomedy ‘Een man een man’ met Herbert Flack en Bob De Moor in première en kwam er een tweede seizoen.

En toen was er COVID die de hoofdrol speelde...

Een periode die nog lang na het uitbreken bleef nazinderen in het theaterlandschap en dus ook roet in het eten gooide van onze plannen.

Maar...in ons vak moet je flexibel zijn en creatief omspringen met wat zich aandient. Ik heb daarom vooral de focus gelegd op mijn expertise als theatermaker en regisseur en me dienstbaar opgesteld om mensen te helpen in het maakproces van hun eigen verhaal. 

Met schrijver Tom Naegels zette ik in 2023 'Nieuw België' op de bühne. Ik verzorgde de acteursregie van de spetterende show Priscilla, Queen of the Desert(2023).

Met Marlies Van Wemmel zet ik haar boek 'NiksNieuwjaar' in een theatraal jasje. (2024)

En dan is er nog mijn nieuwe solo Dat heet dan GELUK die ik graag in 2024 in première laat gaan.

PoPPOP Producties

een kwalitatieve theateravond die aangenaam verrast en lichtvoetig raakt.

PoPPOP theaterproducties is een samenwerkingsverband met Koortzz artiestenbureau. 

| credits & recensies: Over

RECENSIES & CREDITS

| credits & recensies: Recensies
12622310_1703410846541048_51736334212745
bottom of page