top of page
| PoPPOP Praktijk: Welkom
| PoPPOP Praktijk: Over

WERP LICHT OP JE PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPROCES

thumbnail_Schermafbeelding 2020-03-09 om

 'OMGAAN MET DRUK'

In navolging van mijn solo Onder Druk, volgde ik de opleiding Ontwikkelingsgerichte coaching met het Vorkmodel® Prof. Rudy Vandamme. Daarmee kan je alle aspecten van het menselijk denken uiteenrafelen en in kaart kan brengen om het vervolgens stap voor stap te kunnen ontwikkelen. Voor meer info kijk op mijn site PoPPOPpraktijk.

ONTWIKKELINGSTRAJECT voor TEAMS & ORGANISATIES

Druk ontstaat door een combinatie van verschillende factoren: Gezinsproblemen, opgroeiende kinderen, sociale druk, perfectionisme, patronen vanuit je copingmechanisme, slechte communicatie, onenigheid met collega's, ontevredenheid over werkomstandigheden, tijdsdruk, enz. 

Het is de opeenstapeling van deze factoren die maakt dat mensen Onder Druk komen te staan en in depressie of burn out gaan.

BALANS LEVEN & WERK

Balans in werk en leven zorgt voor welbevinden, rust, overzicht, doelgericht communiceren en gericht samenwerken. 

Daarom ligt de focus van dit traject op het herkennen van druk in de totale leefomgeving. We sporen de 'drukpunten' op, zetten ze in kaart en ontwikkelen individueel en teamgericht de balans in werk en leven.

ToP-TEAMS: 

Zowel individueel als teamgericht werken we rond de balans leven-werk met PoPcoaching, het vorkmodel als leidraad.* 

(*dr. Rudy Vandamme)

Dat kan in een éénmalige sessie met het team tot een meer uitgebreid traject.

PROGRAMMA

1/ Opstart: Wat is druk precies en waar doet het zich voor.

2/ Interventie: Solo show 'Onder Druk' zorgt voor persoonlijke herkenning/erkenning.

3/ Inzicht: Ontdekken van patronen en verwerven van inzichten.

4/ Balans: Inzichten en patronen incorporeren tot een balans.

SOLO 'ONDER DRUK' als INTERVENTIE​

Al jaren ligt deze thematiek als theatermaker me nauw aan het hart. In 2017 was ik klaar om ermee naar buiten te komen. 'Onder Druk' de comedy-solo werd een feit én een succes! Ik speelde deze solo reeds meer dan 50 keer en hij wordt nog steeds geboekt. Een herkenbaar én spijtig genoeg tijdloos thema.​

'Onder Druk' legt onweerlegbaar de vinger op de wonde. Alle herkenbare thema's, gerelateerd aan druk die mensen zichzelf en elkaar opleggen, komen aan bod en worden bespreekbaar. Het is een echte eyeopener, die moeilijke thema's bespreekbaar maakt en de deur opent om op menselijk niveau door te breken naar een leven & werk in balans.

DIT PROGRAMMA KAN OP MAAT UITGEWERKT WORDEN VOOR UW TEAM OF ORGANISATIE. 

bottom of page